Pagrindinis puslapis | Registracija | Prisijungti
Kulinarijos menas
[ Nauja žinutė · Nariai  · Paieška · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Forumas » Receptai » Pasigaminkime pačios » Marcipanas (Kaip pasidaryti marcipaninę masę namuose)
Marcipanas
kulinarijosmenaDate: Trečiadienis, 2009-02-25, 23:04 | Žinute # 1
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs

Reikės

250 gr maltų migdolų
250 gr cukraus pudros
2 kiaušinio baltymai

Eiga

Nulupti migdolus, pakepinti ir sutrinti blenderiu iki miltų. Šiuos miltus sumaišyti su cukraus pudra ir kiaušinio baltymais iki vientisos masės. Dėl aromatingumo galite įlašinti kelis lašus likerio. Padarykite mažus rutuliukus ir apvoliokite kakavoje arba tirpintame šokolade. Šaldytuve laikyti neilgiau savaitės.

 
kulinarijosmenaDate: Antradienis, 2009-03-17, 21:44 | Žinute # 2
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Marcipanas II

Proporcijos: kiekvienam 100 gr smulkintų migdolų 100 gr ( gali būti šiek tiek mažiau) cukraus pudros+1 v.š. medaus

Susmulkintus migdolus ir cukraus pudrą pertrinkite blenderiu. Kuomet abu šie ingridientai susijungs po truputį pilkite karštą medų ir jau tada maišykite ranka, masė įgauna koldūnų tešlos konsistenciją.
Suvyniotas į maišelį ir uždarytas į nepralaidų orui indą, padėtas į šaldytuvą gali laikytis ilgai.


Šaltinis www.forumok.ru

 
Forumas » Receptai » Pasigaminkime pačios » Marcipanas (Kaip pasidaryti marcipaninę masę namuose)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: