Pagrindinis puslapis | Registracija | Prisijungti
Kulinarijos menas
[ Nauja žinutė · Nariai  · Paieška · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Forumas » Patarimai » Mastika » Cukrinė mastika
Cukrinė mastika
kulinarijosmenaDate: Penktadienis, 2009-02-27, 17:33 | Žinute # 1
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Cukrinė mastika

Reikės

50 gr maršmelloy saldainių
1 v.š. vandens
1 citrina
300 gr cukraus pudros

Saldainius įdėkite į indą, užpilkite vandeniu ir 1,5 a.š. citrinos sulčių, įdėkite į mikrobanginę krosnelę 25-30 s. Išmaišykite ir po truputį dėkite cukraus pudros, turi gautis elastinga masė.

Turi gautis tokia masė: [img][/img]

nepamirškite, kad štai tokią mastiką būtina dėti į maišelį ar įvynioti į maistinę plėvelę, nes ji greitai stingsta.

Iškočiokite norimos masės nedidelį kiekį, dėkite norimą formelę, išspauskite.

 
kulinarijosmenaDate: Sekmadienis, 2009-03-01, 21:53 | Žinute # 2
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Kaip pasidaryti bantuką iš cukrinės masės

 
kulinarijosmenaDate: Sekmadienis, 2009-03-01, 22:15 | Žinute # 3
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Sujungimus pertepkite aisingu. Kai pagaminsite bantuką, leiskite jam apdžiūti, tuomet galima jį nudažyti norima spalva ar blizgesiu, ištirpintais alkoholija, t.y. degtine ar džinu.
 
Forumas » Patarimai » Mastika » Cukrinė mastika
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: