Pagrindinis puslapis | Registracija | Prisijungti
Kulinarijos menas
[ Nauja žinutė · Nariai  · Paieška · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Forumas » Tortų puošyba » Technika " Vitražas" » Technika " Vitražas" (pagal www..kuking.ru)
Technika " Vitražas"
kulinarijosmenaDate: Penktadienis, 2009-02-27, 21:40 | Žinute # 1
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
[img][/img]

Reikės

2-3 marmeladinių saldainių
1 v.š. vandens
(čia pateikta proporcijos vienam drugeliui)

Pirmiausia ant torto nusipieškite šokoladu norimą ornamentą. Leiskite šokoladui apdžiūti.

Paimkite indelį ir sudėkite į jį marmeladą ir vandenį. Dėkite į mikrobangų krosnelę 20-30 s, masė turi tapti tiršta, lipni. Masę turite atvėsinti nuolat maišant, kad nesustingtų. Kitaip šokolado ornamentas ištirps. Kai tik masė taps čiut čiut šilta, šaukšteliu dėkite į šokoladinį rėmelį. Mediniu pagaliuku išstumdykite masę po visą ornamentą.

Gaunate štai ką:

 
Forumas » Tortų puošyba » Technika " Vitražas" » Technika " Vitražas" (pagal www..kuking.ru)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: