Pagrindinis puslapis | Registracija | Prisijungti
Kulinarijos menas
[ Nauja žinutė · Nariai  · Paieška · ]
Страница 1 из 11
Forumas » Techniniai patarimai » Kepimo temperatūros » Kepimo temperatūros
Kepimo temperatūros
kulinarijosmenaDate: Sekmadienis, 2009-03-01, 20:04 | Žinute # 1
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Mielinė tešla

170-180 temp. 30-40 min

Keksai

170-180 temp. 50-60 min.

Biskvitai

170-180 temp. 50-60 min.

Smėlinė tešla

220 temp. 10-20 min.

Sluoksniuota tešla

240 temp. 20-30 min.

Plikyta tešla

220 temp. 25-35 min.

Tešlainiai

190 temp. 15-30 min.

Vyniotiniai

220 temp. 7-10 min.

Beze

140 temp. 1-2 val.


Šaltinis www.kuking.net

 
Forumas » Techniniai patarimai » Kepimo temperatūros » Kepimo temperatūros
Страница 1 из 11
Поиск: