Pagrindinis puslapis | Registracija | Prisijungti
Kulinarijos menas
[ Nauja žinutė · Nariai  · Paieška · ]
Страница 1 из 11
Forumas » Tortų puošyba » Karamelė » Karamelė(kaip paprastai padaryti lapelį) (Pagal www.toptik.ru)
Karamelė(kaip paprastai padaryti lapelį)
kulinarijosmenaDate: Antradienis, 2010-03-30, 10:00 | Žinute # 1
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Papuošimas iš karemelės

Reikės:

stiklinė cukraus
3/4 stiklinės vandens
3-5 lašai 3% acto esencijos

Eiga

Cukraus sirupą gaminame įprastai, pakaitinkite cukrų ir vandenį, kol ištirps cukrus ir konsistencija taps tiršta. O kad cukrus nesusikristalizuotų pradžioje įlašinkite acto esencijos. Iš taip pagamintos karamelės galima daryti lapelius, tokia karamelė gan elastinga. Kad pagaminti lapelius Jums prireiks iš bulvės ar morkos pasidaryti lapelio įmitaciją. Šį štampą pasmeikite šakute ir merkite į karštą karamelę. Paimkite lėkštę ir ją ištepkite sviestu ir dėkite ant jos štampą pamirkytą karštoje karamelėje, karamelė prisiklijuoja prie lėkštės, o štampas lengvai nusiima nuo jos. Su peiliu, kol lapelis nesustingo, darykite norimą formą, linkį ir t.t.

 
Forumas » Tortų puošyba » Karamelė » Karamelė(kaip paprastai padaryti lapelį) (Pagal www.toptik.ru)
Страница 1 из 11
Поиск: