Pagrindinis puslapis | Registracija | Prisijungti
Kulinarijos menas
[ Nauja žinutė · Nariai  · Paieška · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Forumas » Receptai diabetikams arba nekoloringi saldumynai » Pyragai » Vaisinis vyniotinis
Vaisinis vyniotinis
kulinarijosmenaDate: Šeštadienis, 2009-03-07, 20:11 | Žinute # 1
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Tešla

3 stiklinės miltų
200 gr kefyro
200 gr minkšto margarino
žiupsnelis druskos
1/2 a.š. sodos, gesintos actu

Įdaras

5-6 rūgščių obuolių
5 slyvos
riešutai
citrinos sulčių
vanilės
cinamono

Eiga

Iš ingridientų skirtų tešlai, užmaišykite tešlą. Jokiu būdu nedėkite daugiau miltų nei nurodyta. Susukite tešlą į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą, ne ilgiau.
Vaisiu susmulkinti blenderiu kartu su riešutais. Įpilkite nedaug citrinos sulčių, kas mėgsta gali įdėti cinamono.
Tešlą padalinkite į tris dalis, iškočiokite labai plonai, pabarstykite miltais, kad nekibtų. Susmulkintus vaisius išdėkite ant tešlos ir susukite vyniotinį. Aptepkite kiaušiniu ir kepkite 180 temp. 50 min.

Šaltinis www.good-cook.ru

 
Forumas » Receptai diabetikams arba nekoloringi saldumynai » Pyragai » Vaisinis vyniotinis
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: