Pagrindinis puslapis | Registracija | Prisijungti
Kulinarijos menas
[ Nauja žinutė · Nariai  · Paieška · ]
Страница 1 из 11
Forumas » Patarimai » Šokoladas » Torto apipavidalinimas šokoladu (šaltinis www.forum.say7.info)
Torto apipavidalinimas šokoladu
kulinarijosmenaDate: Šeštadienis, 2009-03-28, 20:58 | Žinute # 1
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Tortas padengtas šokoladu turi savybę trupėti, lūžti, tad geriau į šokoladą įdėkite medaus ( santykis 50 gr šokolado- 2 v.š. medaus), kitas variantas vietoj medaus dėkite 2 v.š. sviesto ir 2 v.š. cukraus pudros. Kitas variantas, jei neturite po ranka šokolado, galite naudoti kakavą, santykis kakavos 50 gr+ 2 v.š. sviesto, 2 v.š. grietinės, 2 v.š. cukraus, visą tai pašildykite, tol, kol ištirps cukrus. Tortą puoškite atvėsusia glazūra.
 
Forumas » Patarimai » Šokoladas » Torto apipavidalinimas šokoladu (šaltinis www.forum.say7.info)
Страница 1 из 11
Поиск: