Pagrindinis puslapis | Registracija | Prisijungti
Kulinarijos menas
[ Nauja žinutė · Nariai  · Paieška · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Spalvų naudojimas
kulinarijosmenaDate: Penktadienis, 2009-02-20, 15:23 | Žinute # 1
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Spalvų spektras susideda iš trijų pagrindinių spalvų: raudonos, mėlynos ir geltonos, iš kurių susikuria visos kitos. Taigi, teoriškai, bet kokia spalva gali būti sukurta iš šių trejų pagrindinių spalvų, pridedant baltą ar juodą spalvas.

Kaip išgauti norimas spalvas:

braškinė spalva:

3 dalys rožinės+ 1 dalis raudonos

turkio spalva:

3 dalys dangaus mėlio+ 1 dalis geltonos

sidabriniai pilka

1 dalis juodos+ 1 dalis mėlynos

tamsiai raudona

1 dalis raudonos+ nedaug juodos

liaudiškai " ryža"

8 dalys oranžinės+ 2 dalys raudonos+ 1 dalis rudos

žalsvas

9 dalys dangaus mėlio+ nedaug geltonos

tamsiai žalias

žalias+nedaug juodos

jūrinė

5 dalys mėlynos+1 dalis žalios

persikinė

2 dalys oranžinės+ 1 dalis tamsiai žalios

tamsiai rožinė

2 dalys raudonos+ 1 dalis rudos

tamsiai mėlynas

1 dalis mėlynos+ 1 dalis pilkos

avokado

4 dalys geltonos+ 1 dalis žalios+ nedaug juodos

koralas

3 dalys rožinės+ 2 dalys geltonos

auksinė

10 dalių geltonos+ 3 dalys oranžinės+ 1 dalis raudonos

slyva

1 dalis violetinės+ nedaug raudonos

šviesiai žalia

2 dalys violetinės+ 3 dalys geltonos

 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: