Pagrindinis puslapis | Registracija | Prisijungti
Kulinarijos menas
[ Nauja žinutė · Nariai  · Paieška · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Pagrindiniai papuošimai
kulinarijosmenaDate: Pirmadienis, 2009-02-23, 14:00 | Žinute # 1
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Papuošimai su riešutais

Reikės

100 gr kapotų riešutų
1 v.š. sviesto
žiupsnelis druskos

Sviestą ir druską apie 5 min ant vidutinės ugnies pakepinkite kartu su kapotais riešutais, kol jie pagels.


Šaltinis Rebecca Baugniet " 500 pyragų ir pyragaičių"

 
kulinarijosmenaDate: Pirmadienis, 2009-02-23, 14:02 | Žinute # 2
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Trupininis papuošimas

Reikės

100 gr miltų
55 gr šviesaus rudojo cukraus
3 v.š. smulkiojo cukraus
Žiupsnelis cinamono
žiupsnelis druskos
6 v.š. sviesto

Į vidutinio dydžio dubenį supilkite miltus, rudąjį cukrų, smulkųjį cukrų, cinamoną ir druską. Pirštais įtrinkite sviestą į miltų mišinį, kol susidarys trupiniai.

Šaltinis Rebecca Baugniet " 500 pyragų ir pyragaičių"

 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: