Pagrindinis puslapis | Registracija | Prisijungti
Kulinarijos menas
[ Nauja žinutė · Nariai  · Paieška · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Naminė varškė
kulinarijosmenaDate: Pirmadienis, 2009-03-02, 09:03 | Žinute # 1
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Reikės

2 kg 400 gr 4,5 proc kefyro

Išeiga: 600-700 gr

Eiga

Kefyrą supilkite į puodą ir kaitinkite ant vidutinės ugnies. Maišykite. Atidžiai stebėkite, pastoviai maišydami, kol pamatysite, kad kefyras atsiskiria į mažus varškės grūdelius, kuomet viskas pradeda tirštėti. Tuomet ugnį išjungti, puodą uždengti ir leisti visiškai atvėsti. Jokiu būdu nepervirkite. Atvėsusį gaminį nupilkite į "duršleką" apdengtą marle. Nusunkite ir pakabinkite virš kriauklės. Po 12-20 val valgykite.

 
rutaDate: Ketvirtadienis, 2009-05-21, 10:14 | Žinute # 2
Narys
Grupė: Vartotojai
Žinutės: 3
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
skaniai varškei pagaminti reikia lygiomis dalimis sumaišyti kefyra arba rūgusi piena ir piena , kaitinti kol truputi ims trauktis i varške jokiu būdu neužkaitinti nes gausis kramtoma guma bandžiau žinau biggrin
 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: