Pagrindinis puslapis | Registracija | Prisijungti
Kulinarijos menas
[ Nauja žinutė · Nariai  · Paieška · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Želatininė mastika
kulinarijosmenaDate: Penktadienis, 2009-02-27, 08:13 | Žinute # 1
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Jums reikės:

10 gr želatinos
55 gr vandens
600 gr cukraus pudros

Želatiną užmerkti vandenyje, palaikyti, kol išbrinks ir ištirpinti. Persijoti cukraus pudrą ir įpilti ištirpintą želatiną su 2 a.š. citrinos rūgšties. Viską labai gerai sumaišyti iki vientisos masės. Viską suvynioti į maistinę plėvelę. Dirbant su ją, nepamirškite, kad ši masė labai greitai džiūna.

 
kulinarijosmenaDate: Penktadienis, 2009-02-27, 08:21 | Žinute # 2
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Kaip atrodo gaminiai iš mastikos:

Kočiojant mastiką, būtina ant stalo pabarstyti cukraus pudros ir geriausia, kad cukraus pudra pabarstytumėt ir mastikos viršų, kad geriau įsispaustų norimą figūra.

[img][/img]

[img][/img]

[img][/img]

[img][/img]


Šaltinis www.sibmama.ru

 
kulinarijosmenaDate: Penktadienis, 2009-02-27, 08:37 | Žinute # 3
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Torto apdengimas mastika

Norint apdengti tortą mastika, būtina torto paviršių aptepti kremu ir leisti jam truputį apdžiūti.
Jei tortas perteptas grietinėlės kremu, tai torto viršų padenkite šokolado ar kondensuoto pieno ir sviesto kremu. Sviestą gerai išsukite ir sudėkite kondensuotą pieną arba ištirpintą šokoladą, gerai išmaišykite. Proporcijos: 180 gr sviesto 0,5 indelio kondensuoto pieno, 180 gr sviesto 100 gr šokolado. Šokolade turi būti nemažiau 50 proc. kakavos.

Šaltinis www.sibmama.ru

 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: