II receptas Reikės
125 gr sviesto kambario temperatūros ( prie sviesto prisilietus jis turi tirpti rankose)
250 gr cukraus pudros
2 a.š. verdančio vandens
Sviestą užsukite iki purumo su mikseriu, Pastoviai dėkite, nedidelėmis porcijomis, cukraus pudrą, kad nebūtų gumuliukų ir masė taptų vientisa. Galiausiai, įpilkite verdantį vandenį ir vėl viską gerai išmaišykite. Autorė pataria, į kremą įlašinti mėgstamų esencijų, kvapų, kad kremas nebūtų toks nuobodus ir turėtų malonų skonį. Šį kremą galima laikyti iki 6 mėn šaldiklyje, tik prieš naudojimą jį reiktų įdėti 24 val į šaldytuvą. Tik jokiu būdu kremo neperplakite.
Šaltinis: http://woman.obovsem.com