Pagrindinis puslapis | Registracija | Prisijungti
Kulinarijos menas
[ Nauja žinutė · Nariai  · Paieška · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Kreminės rožės
kulinarijosmenaDate: Šeštadienis, 2009-02-28, 09:07 | Žinute # 1
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Patarimas. Spausdami iš kremo rožes, po ja padėkite pergamentinio popieriaus. Jei rožes darote iš sviestinio kremo, tuomet jau pagamintą rožę padėkite į šaldytuvą ir leiskite sustingti, tada dėkite ant torto.

Rožiai pagaminti reiks dviejų antgalių: išspausti gėlės pagrindui ir lapeliams.

Eiga

[img][/img]

[img][/img]
Kaip matote iš nuotraukos, plonasis antgalio snapelis turi būti į viršų, o kuomet spausite lapelius, jis turi būti nukreiptas į save, kad išgautumėte išlenktus lapelius. Tolimesnius lapelius darant, antgalis turi būti nukreiptas į rožės vidurį: [img][/img]
Nuolat sukamaisiais judesiai išgauname lapelius.
[img][/img]

[img][/img]

 
kulinarijosmenaDate: Penktadienis, 2009-03-27, 07:22 | Žinute # 2
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Receptas kremo, su kurio galima pasigaminti šias rožes

Reikės

1 puodelis pieno
1 puodelis cukraus
2 maišelio vanilinio cukraus
1 kiaušinis
250 g nesūraus sviesto

Visus produktus gerai išmaišyti, kad nebūtų jokių gumuliukų, masė turi gautis tiršta kreminė.

Šaltinis www.good-cook.ru

 
kulinarijosmenaDate: Penktadienis, 2009-03-27, 07:34 | Žinute # 3
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
II receptas

Reikės

125 gr sviesto kambario temperatūros ( prie sviesto prisilietus jis turi tirpti rankose)
250 gr cukraus pudros
2 a.š. verdančio vandens

Sviestą užsukite iki purumo su mikseriu, Pastoviai dėkite, nedidelėmis porcijomis, cukraus pudrą, kad nebūtų gumuliukų ir masė taptų vientisa. Galiausiai, įpilkite verdantį vandenį ir vėl viską gerai išmaišykite. Autorė pataria, į kremą įlašinti mėgstamų esencijų, kvapų, kad kremas nebūtų toks nuobodus ir turėtų malonų skonį. Šį kremą galima laikyti iki 6 mėn šaldiklyje, tik prieš naudojimą jį reiktų įdėti 24 val į šaldytuvą. Tik jokiu būdu kremo neperplakite.

Šaltinis: http://woman.obovsem.com

 
kulinarijosmenaDate: Penktadienis, 2009-03-27, 07:39 | Žinute # 4
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
III receptas

Reikės

60 ml vandens
75 gr cukraus pudros
2 kiaušinio tryniai
150 gr sviesto kambario temepratūros

Įpilkite vandenį į puodą ir virkite iki užvirimo. Nuimkite nuo ugnies ir suberkite cukrų,dėkite vėl ant ugnies ir maišykite, kol cukrus ištirps. Virkite ant didelės ugnies iki kol susidarys sirupas. Mikseriu išplakite trynius ir plona srovele pilkite cukraus sirupą. Plakite tol, kol masė taps vientisa, tiršta ir šviesi. Sviestą išplakite atskirai iki purumo, tuomet supilkite kiaušinių masę ir viską gerai išsukite iki vientisos masės. Pagal poreikį įdėkite ekstraktų, kvapų.

Šaltinis: http://woman.obovsem.com

 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: