Pagrindinis puslapis | Registracija | Prisijungti
Kulinarijos menas
[ Nauja žinutė · Nariai  · Paieška · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Tortas " Marškiniai"
kulinarijosmenaDate: Antradienis, 2009-03-03, 21:36 | Žinute # 1
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
[img][/img]

Šiam torto papuošimui reikės 2 porcijų mastikos su maršmelau saldainiais ( žr. mastika). Vietą ant, kurios kočiosite mastiką, patepkite sviestu ir pabarstykite cukraus pudros ir krakmolo mišiniu ( santykis 1:1). Kad mastika nepriliptų, ją kočiodami, vartykite, bet neapverskite kita puse. Mastikos storis turi būti 0,3-0,5 mm. Mastiką iškočiokite taip, kad uždėjus ant torto jos dar liktų, kad apdengtų torto šonus, t.y. apie 20 cm. Uždėdami mastiąk ant torto svarbiausia, jos netampykite, paprasčiausiai švelniai išlyginkite.


Nepamirškite, kad jei norite, kad apdengus tortą, jis būtų lygus, prieš tai kai dengsite mase, apipjaustykite jį.
Apipjaudami mastiką aplink tortą, nepersistenkite, palikite šiek tiek ilgesnę, kad būtų galimybė ją pakišti po tortu.
Detalės:
Apykaklė: kad ji laikytų formą, įdėkite į ją popieriaus ritinėlį ar maistinės plevėles ritinėlį.

Kad kaklaraištis blizgėtų, galite panaudoti tam degtinę, patepkite ją su teptuku. Visas detales, priklijuokite karališka glazūra ( žr. receptai iš cukraus)

 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: