Pagrindinis puslapis | Registracija | Prisijungti
Kulinarijos menas
[ Nauja žinutė · Nariai  · Paieška · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Šokoladiniai užraitai
kulinarijosmenaDate: Trečiadienis, 2009-03-04, 21:18 | Žinute # 1
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Reikės dviejų šokoladų skirtingų spalvų. Autorė naudojo du baltus šokoladus, vieną iš jų nudažė rausva spalva. Ištirpinkite šokoladą. Ištirpintą šokoladą užpilkite ant šalto paviršiaus. Ir stumdykite tą šokoladą dideliu dantytu peiliu. Stumdykite tol, kol pasidarys per visą paviršių daug mažų griovelių. Palikite taip šokoladą 5 min, kol sustings. Tuomet ištirpinkite kitą šokoladą. Aptepkite jį ant jau išstumdyto šokolado. Kada šokoladas sustings, labai aštriu peiliu, atsargiai darykite užraitus.
 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: