Pagrindinis puslapis | Registracija | Prisijungti
Kulinarijos menas
[ Nauja žinutė · Nariai  · Paieška · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Karamelė
kulinarijosmenaDate: Trečiadienis, 2009-03-04, 21:31 | Žinute # 1
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Aptraukite formą folga ir aptepkite sviestu. Apibarstykite visą paviršių, lygiu sluoksniu cukrumi ( 55 gr). Pakaitinkite apie 2 min, kol cukrus ištirps ir įgaus rusvą atspalvį. Atvėsinkite ir atsargiai nuimkite karamelę. Patarimas, kuomet cukrus pradės tirpti, medinio pagaliuko pagalba, padarykite norimus ornamentus.
 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: