Pagrindinis puslapis | Registracija | Prisijungti
Kulinarijos menas
[ Nauja žinutė · Nariai  · Paieška · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Vaisiai cukruje
kulinarijosmenaDate: Trečiadienis, 2009-03-04, 21:42 | Žinute # 1
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Geriausia naudoti: braškes, vyšnias, vynuoges, netgi mėtas ir rožės lapelius. Išplakite vieną baltymą ir teptuku kruopščiai aptepkite kiekvieną uogą. Taip apteptas uogas pamirkykite cukraus pudroje ir taip apdirbtas uogas dėkite į formą, apdengtą kepimo popieriumi. Palikite vienai valandai, kad cukrus apdžiūtų.
 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: