Tešla 3 stiklinės miltų
200 gr kefyro
200 gr minkšto margarino
žiupsnelis druskos
1/2 a.š. sodos, gesintos actu
Įdaras
5-6 rūgščių obuolių
5 slyvos
riešutai
citrinos sulčių
vanilės
cinamono
Eiga
Iš ingridientų skirtų tešlai, užmaišykite tešlą. Jokiu būdu nedėkite daugiau miltų nei nurodyta. Susukite tešlą į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą, ne ilgiau.
Vaisiu susmulkinti blenderiu kartu su riešutais. Įpilkite nedaug citrinos sulčių, kas mėgsta gali įdėti cinamono.
Tešlą padalinkite į tris dalis, iškočiokite labai plonai, pabarstykite miltais, kad nekibtų. Susmulkintus vaisius išdėkite ant tešlos ir susukite vyniotinį. Aptepkite kiaušiniu ir kepkite 180 temp. 50 min.
Šaltinis www.good-cook.ru