Pagrindinis puslapis | Registracija | Prisijungti
Kulinarijos menas
[ Nauja žinutė · Nariai  · Paieška · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Velykinis viščiukas
kulinarijosmenaDate: Sekmadienis, 2009-03-08, 18:57 | Žinute # 1
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Reikės

Mažo peiliuko
Geltono marcipano ( galima naudoti mastiką)
Balto marcipano ( galima naudoti mastiką)
Oranžinio marcipano (galima naudoti mastiką)
Vandens
Teptuko
Juodų maistinių dažų

Eiga

Iš balto marcipano padarykite rutuliuką.

Su mažu peiliuku padarykite įpjovimus zigzagu pagal marcipano kraštą.

Išimkite nupjautą dalį.

Padarykite mažą rutuliuką iš geltono marcipano ir padėkite į kiaušinio vidų ir truputį suplokite, kad gautųsi diskas, tai bus viščiuko kūnas.

Tuomet padarykite mažą rutuliuką iš geltono marcipano ir padėkite ant geltono disko, tai bus viščiuko galva.

Padarykite du mažus rutuliukus iš geltono marcipano ir suplokite juos, tai bus viščiuko sparnai, pridėkite prie viščiuko kūno.

Iš oranžinio marcipano padarykite mažą kūgį, tai bus snapas, pridėkite jį prie viščiuko galvos ir peiliu išilgai įpjaukite.

Su juodais valgomais dažais nupieškite viščiuko akis.

Paimkite nedidelį gabaliuką balto marcipano, iškočiokite apskritimą ir peiliu iš vienos pusės padarykite įpjovimus.

Šį baltą apskritimą uždėkite ant viščiuko galvos.

Patarimas jei darysite visas detales iš mastikos, tai jas prilipinkite vieną prie kitos aisingu ( žr. Viskas apie aisingą).

 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: