Pagrindinis puslapis | Registracija | Prisijungti
Kulinarijos menas
[ Nauja žinutė · Nariai  · Paieška · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Kanarų biskvitas
kulinarijosmenaDate: Antradienis, 2009-09-08, 14:15 | Žinute # 1
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Forma 15 cm

Reikės

225 gr miltų
1 a.š. kepimo miltelių
175 gr cukraus
175 gr margarino
3 kiaušiniai
30 ml pieno
Kepimo laikas 75-90 min

Forma 20 cm

Reikės

450 gr miltų
2 a.š. kepimo miltelių
400 gr cukraus
400 gr margarino
7 kiaušiniai
55 ml pieno
Kepimo laikas 105-120 min

Kepimo forma 30 cm

Reikės

900 gr miltų
4 a.š. kepimo miltelių
725 gr cukraus
725 gr margarino
13 kiaušinių
85 ml pieno
Kepimo laikas 150-165 min

Tai gan standus biskvitas, į jį galima dėti įvairių priedų, tinka tortams, kuriems reikia atlaikyti ilgą kelią, tinka įvairiems išpjaustymams.

Eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 170 temp. Forma ištepkite riebalais ir išklokite kepimo popieriumi. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, dėkite margariną, kiaušinius, pieną ir cukrų. Gerai išmaišykite ir galiausiai 1min plakite su mikseriu. Supilkite tešlą į formą ir trinktelėkite su rankomis per formos šonus, kad tešloje neliktų oro skylučių.

 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: