Pagrindinis puslapis | Registracija | Prisijungti
Kulinarijos menas
[ Nauja žinutė · Nariai  · Paieška · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Obuoliniai morengai
kulinarijosmenaDate: Pirmadienis, 2009-03-09, 14:30 | Žinute # 1
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Reikės

4 kiaušiniai
1 stiklinė smulkaus cukraus
2 v.š. su kaupu miltų
4 a.š. kakavos
500 gr obuolių
kelias vyšnias

Eiga

Išplakite du kiaušinius su cukrumi, kol suputos. Sumaišykite su miltais ir kakava. Ir išpilkite šią masę į pateptą riebalais ir pabarstytą miltais apvalią formą.
Kepkite 200 temp 10-12 min. Atvėsinkite. Padidinkite temperatūrą iki 220. Nulupkite obuolius, susmulkinkite ir sudėkite į puodą su nedaug vandens ir virkite, kol obuoliai pavirs koše, dėkite cukraus pagal skonį.
Likusius kiaušinius atskirkite baltymus nuo trynių. Trynius išplakite su atvėsusia obuolių koše.
Iškeptą paplotį, dėkite į karščiui atsparų indą, ant jo dėkite obuolių ir trynių masę.
Išplakite baltymus iki standumo ir pridėkite likusį cukrų. Išplakite. Šią masę uždėkite ant obuolių masės. Kepkite 3-4 min.

 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: