[img][/img] Reikės
50 gr juodo šokolado
50 gr balto šokolado
2 a.š. grietinėlės
1 a.š. medaus
migdolų plokštelių
Eiga
Baltą ir juodą šokoladus susmulkinti ir sudėti į atskirus indelius, į kiekvieną iš jų įdėti po 1 a.š. grietinėlės ir medaus.
Juodą šokoladą įdėkite į mikrobangų krosnelę 25-30 s. Jei neturit mikrobangų krosnelės, visą tai darykite vandens vonelėje. Viską išmaišykite. Palikite šokoladą atvėsti.
Padenkite folija lentą, kad galėtumėte daryti bites.
Paimkite konditerinį maišelį. Atvėsusią masę įdėkite į konditerinį maišelį. Antgalis turi būti su pačia mažiausia skylute. Išspauskite bitės kūną, taip, kad gautųsi kūnelis ir galva. [img][/img]
Įdėkite į šaldiklš 5-7 min, kad apstingtų.
Baltą šokoladą taip pat ištirpinkite kaip juodą. Taip pat perdėkite į konditerinį maišelį ir paišykite dryžius ant bitutės. [img][/img]
Su migdolų plokštelėmis padarykite sparnus.