Pagrindinis puslapis | Registracija | Prisijungti
Kulinarijos menas
[ Nauja žinutė · Nariai  · Paieška · ]
Страница 1 из 11
Forumas » Techniniai patarimai » Dekoravimo maišeliai, antgaliai » Teisinga dekoravimo maišelio padėtis (pataria Wilton)
Teisinga dekoravimo maišelio padėtis
kulinarijosmenaDate: Antradienis, 2009-03-10, 21:06 | Žinute # 1
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Dekoracijas, kurias darote konditeriniu maišeliu, jų grožis priklauso, ne vien nuo kremo, bet ir nuo to, kaip laikote patį konditerinį maišelį. Daug kas priklauso kokia kryptimi ir kokiu kampu laikote konditerinį maišelį.

Kampas konditerinio maišelio ir darbo paviršiaus. Yra dvi pagrindinės kampo padėtys:
1.
90 laipsniu kampu galite piešti žvaigždes ir plokščius ornamentus
2. 45 laipsniu kampu galite rašyti ir dailinti gaminio šonus.

 
Forumas » Techniniai patarimai » Dekoravimo maišeliai, antgaliai » Teisinga dekoravimo maišelio padėtis (pataria Wilton)
Страница 1 из 11
Поиск: