Pagrindinis puslapis | Registracija | Prisijungti
Kulinarijos menas
[ Nauja žinutė · Nariai  · Paieška · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Nepavedęs trupininis pyragas
kulinarijosmenaDate: Penktadienis, 2010-08-06, 15:41 | Žinute # 1
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Reikės:

500 gr miltų
200 gr cukraus
3 kiaušiniai
150 gr sviesto (kamb.temp.)
1 a.š. kepimo miltelių
1 a.š. vanilinio cukraus
citrinos žievelės
pusę litro mėgstamos uogienės, geriau, kad ji būtų tirštoka

Eiga:

Sviestą išplakti su cukrumi. Po vieną dėti kiaušinius. Dėti citrinos žievelės. Miltus persijoti su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi. Į tešlą suberti miltus ir gerai išminkyti. Tešlą padalinti į dvi dalis, įvynioti į maistinę plėvelę ir į šaldytuvą pusei valandos(aš dedu į šaldiklį, kad ji būtų kieta).
Forma iškloti kepimo popieriumi. Sutarkuoti vieną tešlos gabaliuką, tad dėti uogienės ir ant viršaus užtarkuoti antrą tešlos gabaliuką. Kepti 200 temp. 35-40 min.

P.S. gaunasi nemažas pyragas.

 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: