Pagrindinis puslapis | Registracija | Prisijungti
Kulinarijos menas
[ Nauja žinutė · Nariai  · Paieška · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Vaisinis pyragas su glajumi
kulinarijosmenaDate: Trečiadienis, 2009-02-25, 22:42 | Žinute # 1
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
[img][/img]

Reikės

1 saldaus pyrago pagrindo ( žr. pyragų pagrindai 2 receptas)
1 didelio kiaušinio
1 pagrindinio pudingo ( žr. pasigaminkime pačios Pudingas)
680 gr šviežių vaisių
55 gr abrikosinės želė, arba pertrinto abrikosų džemo
1 a.š.vandens

Eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 200 temp. Iškočiokite tešlą ir išklokite ja 23 cm skersmens pyrago formą. Šakute subadykite tešlos paviršių ir palaikykite šaldiklyje 10 min. Kepkite 20 min prispaudę svarsčiais. Išimkite iš orkaitės ir patepkite pagrindą paplaktu kiaušiniu.
Vėl dėkite į orkaitę ir kepkite 10-15 min, kol paruduos kraštai, o pagrindas pagels. Perkelkite ant grotelių ir atvėsinkite iki kambario temperatūros. Stenkitės pyragą užbaigti prieš pat jį patiekdami. Išplakite atvėsusį pudingą, supilkite jį ant tešlos pagrindo ir išlyginkite mentele. Ant pudingo gražiai išdėliokite vaisių skilteles.
Mažame puode ant silpnos ugnies pašildykite abrikosinę žele. Įpilkite vandens ir išmaišykite, kol masė taps vientisa. Teptuku, glajų užtepkite ant vaisių.

 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: