Reikės
3 kiaušiniai
1 stiklinė pieno
1 a.š. cukraus
1/2 a.š. druskos
ant peilio galo sodos
apie 1 kg miltų ( priklausomai nuo kiaušinių dydžio, minkant tešla turi būti minkšta, bet nelipti prie rankų)
Iš visų šių ingridientų išminkyti minkštą tešlą, uždenkite rankšluosčiu ir leiskite jai pastovėti 15-20 min.
Padalinkite tešlą į 4-5 dalis. Iškočiokite rutuliukus. Palikite juos taip 10 min pastovėti.
Kiekvieną iš rutuliukų labai plonai iškočiokite, ištepkite sviestu. Ši tešla gan lengvai kočiojasi, jei negaunate itin plonų sluoksnių, tešlą galima ištampyti rankomis. Ant sviesto pabarstykite cukraus. Taip aptepkite ir apibarstykite cukrumi kiekvieną iškočiotą tešlos rutuliuką. Taip uždėtus vienas ant kito sluoksnius susukite į ritinėlį. Patį ruletą susukite į spiralę. Dėkite į keptuvę ir palaikykite taip tešlą 5-7 min. Ši duona kepama ant mažos ugnies, keptuvę uždengus dangčiu ir ritinėlį apverčiant tai ant vienos, tai ant kitos pusės.