Pagrindinis puslapis | Registracija | Prisijungti
Kulinarijos menas
[ Nauja žinutė · Nariai  · Paieška · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Kaip geriausia užšaldyti ir apipjaustyti biskvitą
kulinarijosmenaDate: Penktadienis, 2009-02-20, 14:36 | Žinute # 1
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Biskvitas turi būti gerai užšaldytas, norint iš jo išpjaustyti įvairius norimus objektus. Tai padės netrūkinėti ir netrupėti biskvitui.
Linda Smith pataria, prieš pradedant kepti biskvitą, šaldiklį šiek tiek atšildyti, kad biskvitas greičiau įšaltų, kuomet įjungsite šaldiklį.
Biskvito išpjaustymui naudokite gerai pagaląstą peilį. Pjaustyti biskvitą po truputį. Jei bepjaustant įpjovėte biskvito per daug nei numatėt, nebeėda, paprasčiausiai nupjautą dalį prikibdinkite grietinėlės kremo pagalba. Atlikite darbus toliau.
 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: