Pagrindinis puslapis | Registracija | Prisijungti
Kulinarijos menas
[ Nauja žinutė · Nariai  · Paieška · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Pagrindiniai padažai
kulinarijosmenaDate: Pirmadienis, 2009-02-23, 13:47 | Žinute # 1
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Karštas šokoladinis padažas

340 gr sutirštinto pieno
340 gr smulkinto šokolado
55 gr cukraus
1 v.š. sviesto
1 a.š. vanilės esencijos

Į puodą storu dugnu supilkite pieną, susmulkintą šokoladą ir cukrų. Nuolatos maišydami kaitinkite ant vidutinės ugnies, kol ištirps šokoladas, o mišinys užvirs. Tada nuimkite nuo ugnies ir sudėkite sviestą su vanile ir gerai išmaišykite. Šokoladinį padažą šaldytuve galite laikyti 1 mėnesį.

Šaltinis Rebecca Baugniet " 500 pyragų ir pyragaičių"

 
kulinarijosmenaDate: Pirmadienis, 2009-02-23, 13:50 | Žinute # 2
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Irisinis padažas

Reikės

150 ml sutirštinto pieno
4 v.š. cukraus sirupo
170 gr šviesaus rudojo cukraus
225 gr cukraus
žiupsnelis druskos
2 v.š. sviesto
1 a.š. vanilės esencijos

Į puodą storu dugnu supilkite pieną, sirupą, cukrų ir rudąjį cukrų, druską. Dažnai pamaišykite, virkite ant mažos ugnies ir sudėkite sviestą su vanile, gerai išmaišykite, kol masė taps lygi ir vientisa. Irisinį padažą šaldytuve galite laikyti 1 mėnesį.

Šaltinis Rebecca Baugniet " 500 pyargų ir pyragaičių"

 
kulinarijosmenaDate: Pirmadienis, 2009-02-23, 13:52 | Žinute # 3
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Karamelinis padažas

Reikės

115 gr sviesto
170 gr šviesaus rudojo cukraus
120 ml grietinėlės

Puode storu dugnu ištirpinkite sviestą. Supilkite cukrų ir grietinėlę ir, nuolatos maišydami, virinkite ant mažos ugnies, kol ištirps cukrus, o masė taps lygi ir vientisa. Nuimkite nuo ugnies. Karamelinį padažą šaldytuve galite laikyti 1 mėnesį.

Šaltinis Rebecca Baugniet " 500 pyragų ir pyragaičių"

 
kulinarijosmenaDate: Pirmadienis, 2009-02-23, 13:54 | Žinute # 4
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Kivių padažas

Reikės

6 nuluptų kivių
1 citrinos sulčių

Rankiniu ar elektriniu maišytuvu sutrinkite kivius. Išspauskite gautą tyrę per smulkų sietelį į citrinos sultis. Likusį kivių padažą šaldytuve galite laikyti 3 dienas.

Šaltinis Rebecca Baugniet " 500 pyragų ir pyragaičių"

 
kulinarijosmenaDate: Pirmadienis, 2009-02-23, 13:57 | Žinute # 5
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Avietinis padažas

Reikės

225 gr cukraus
120 ml vandens
370 gr šviežių ar šaldytų aviečių

Į mažą puodą storu dugnu supilkite cukrų ir vandenį ir virinkite danai pamaišydami, kol ištirps cukrus. Nuimkite nuo ugnies ir atvėsinkite. Rankiniu ar elektriniu maišytuvu sutrinkite avietes. Į tyrę supilkite cukraus sirupą ir gerai išmaišykite. Per mažą sietelį nukoškite mišinį. Likusį aviečių padažą šaldytuve galite laikyti 3 dienas.

Šaltinis Rebecca Baugniet " 500 pyragų ir pyragaičių"

 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: