Pagrindinis puslapis | Registracija | Prisijungti
Kulinarijos menas
[ Nauja žinutė · Nariai  · Paieška · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Pagrindiniai glajai
kulinarijosmenaDate: Pirmadienis, 2009-02-23, 14:05 | Žinute # 1
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Abrikosinės želės glajus

Reikės

55 gr abrikosų želė arba pertrinto abrikosų džemo
1 a.š. vandens

Mažame puode storu dugnu ant silpnos ugnies pašildykite želė arba džemą. Supilkite vandenį ir maišykite, kol pasidarys vientisa masė. Teptuku šį vaisinį glajų tepkite ant pyrago ar kito norimo gaminio.

Šaltinis Rebecca Baugniet " 500 pyragų ir pyragaičių"

 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: