Pagrindinis puslapis | Registracija | Prisijungti
Kulinarijos menas
[ Nauja žinutė · Nariai  · Paieška · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Viskas apie "aisingą"
kulinarijosmenaDate: Ketvirtadienis, 2009-02-26, 22:01 | Žinute # 1
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Aisingas arba angliškai Icing - baltyminė dažomoji masė, ji nenaudojama vietoj kremo, o naudojama išskirtinai tik papuošimui. Iš jo daromi įvairiausi ornamentai, išpjaustomi iš įvairiausių šablonų ornamentai. Šie ornamentai džiovinami ir gali būti saugomi įvairiausiose dėžutėse ar plastmasinėse dėžutėse, svarbiausia, kad būtų sausa vieta. Aisingas labai bijo drėgmės ir jo, jokiu būdu negalima laikyti šaldytuve. Aisingas "nedraugauja" su grietinėlės ar grietinės kremais. Papuošimai iš aisingo dedami ant baltyminio kremo.
 
kulinarijosmenaDate: Ketvirtadienis, 2009-02-26, 22:10 | Žinute # 2
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Receptai

1 kiaušinio baltymas
250 gr cukraus pudros. Pudrą būtiną persijoti. Pudros gali prireikti ir daugiau, priklauso nuo kiaušinio baltymo dydžio.
0,5 a.š. citrinos sulčių arba rūgštelės ant peilio galo

Baltymą nuo trynio atskirti labai atsargiai, negali į baltymą patekti trynio. Išplakti baltymą iki lengvos putos. Po truputį dedam cukraus pudrą, pastoviai maišant. Maišyti tol, kol gausite standžią masę. Baigta.

Svarbiausia, baltymo neplakite mikseriu, tik šakute ar šluotele.

 
kulinarijosmenaDate: Ketvirtadienis, 2009-02-26, 22:32 | Žinute # 3
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Pasidarykime oranamentą-paveikslėlį

Išsirinkite norimą vaizdinį, įdėkite jį į maišelį, kad aiškiai matytųsi. Paimkite konditerinį maišelį arba paprasčiausią maišelį, padarykite jame mažą skylutę ir pieškite ant paveiksliuko, apdengto maišeliu. Kruopščiai sekdami paveikslėlio liniją, pieškite. Nupiešę, palikite paveikslėlį apdžiūti. Gaminys iš aisingo yra gan trapus, patarimas, padarykite paveikslėlių, ornamentų daugiau. Dirbdami su aisingu, nepamirškite šalia turėti drėgno skudurėlio, tam, kad pridengti antgalį, kuomet jo nenaudosite ir aisingas nepridžiūtų.

 
kulinarijosmenaDate: Ketvirtadienis, 2009-02-26, 22:36 | Žinute # 4
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Aisingo džiovinimas

Tai priklauso nuo Jūsų padaryto ornamento dydžio. 2 dienos pakanka įprastai gėlytei. Didelės detalės džiūna 5-6 dienas. Galima dėti ir į orkaitę, bet temperatūra turi būti nedidesnė nei 40 laipsnių.

 
kulinarijosmenaDate: Ketvirtadienis, 2009-02-26, 23:00 | Žinute # 5
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Paslaptys apie aisingą biggrin

1. Plakite baltymą apie 10 min, kad masė gautųsi puri.
2. Kad ornamentai lengvai nusiimtų nuo maišelio, popieriaus ar kalkės, ją reikia patepti aliejumi.
3. Pagamintą aisingą, naudokite ne iš karto, leiskite jam pabūti.
4. Ant želė, grietinėlės, grietinės ar vaisių piurė aisingas skystėja.
5. Aisingas taip pat tinka ir sujungiant detales.

 
kulinarijosmenaDate: Ketvirtadienis, 2009-02-26, 23:05 | Žinute # 6
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Vaizdinė medžiaga [img][/img]

[img][/img]

[img][/img]

[img][/img]

[img][/img]

 
DalidaDate: Trečiadienis, 2009-03-04, 00:39 | Žinute # 7
Narys
Grupė: Vartotojai
Žinutės: 6
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Na tiesiog neturiu , kaip tau atsidėkoti , šitiek daug info , labai geras tai dalykėlis , turiu daug minčių su juo , dar kartą ačiū flower

Tai kur gi tas pavasaris , žmonės ???
 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: