Pagrindinis puslapis | Registracija | Prisijungti
Kulinarijos menas
[ Nauja žinutė · Nariai  · Paieška · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Tortas " Jūros dugnas"
kulinarijosmenaDate: Pirmadienis, 2009-03-02, 18:46 | Žinute # 1
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
[img][/img]

[img][/img]

 
kulinarijosmenaDate: Pirmadienis, 2009-03-02, 19:04 | Žinute # 2
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Jums reikės

Cukrinės mastikos ( žr.mastika)
Valgomųjų dažų
Geriausia taip puošti "Medutį"

Iš cukrinės mastikos padaryta žuvelė, gėlės ir raštelis. Pats tortas padengtas iš šios kmasės, kuriai reikia

1/2 puodelio sviesto
1/2 puodelio augalinių riebalų
4 puodeliai cukraus pudros
1 a.š. citrinos rūgštelės ar sulčių
2-4 v.š. pieno

Eiga

Išsukite sviestą su augaliniais riebalais iki vientisos masės, tuomet dėkite citrinos rūgštelę ir palaipsniui cukraus pudrą. Po vieną šaukštą supilkite pieną. Maišykite iki vientisos masės. Nudažykite norima spalva. Padenkite šia mase tortą, imituodami bangas. Sudėkite iš cukrinės mastikos padarytas žuveles, gėles, žoles.

 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: