Prie šio kremo galimi kremai: 1. Grietinėlės. Geriausia naudoti 36 proc grietinėlę, bet sunkoka ją rasti, tad aš dažniausiai naudoju 35 proc grietinėlę ir dedu 3-4 maišelius grietinėlės standiklio, jei imu grietinėlės 2 indelius po 420 gr. Dedu cukraus ir žiupsnelį citrinos rūgšties.
2. Kondensuoto pieno ir sviesto kremą. Abu produktai turi būti kambario temperatūros, nes kitaip sviestas sušoks į gabaliukus. Išsukamas sviestas, tuomet dedamas kondensuotas pienas ( man labiausiai patinka rududu kremas, labiausiai pasiteisinęs). Į šį kremą galimą dėti smulkintus riešutus, razinas mirkytas rome, brendyje ar pan.
3. Varškės, grietinės ir želatinos kremas. Varškę išsukti su cukrumi (pagal skonį), dėti grietinę, galiausiai ištirpintą želatiną. Tokį kremą prieš tepant ant torto būtina palaikyti šaldytuve nemažiau 30 min.
4. Kondensuoto pienas, sviesto ir grietinėlės kremas. Grietinėlę išplakti atskirai, kondensuotą pieną ir sviestą taip pat atskirai kitame inde. Paskui juos abu sujungti į vieną, geriausia, kad toks kremas prieš tepant ant torto pastovėtų šaldytuve nemažiau 30 min.