Pagrindinis puslapis | Registracija | Prisijungti
Kulinarijos menas
[ Nauja žinutė · Nariai  · Paieška · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Forumas » Receptai » Morengai » Migdolų beze
Migdolų beze
kulinarijosmenaDate: Pirmadienis, 2009-03-09, 13:18 | Žinute # 1
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs

Reikės

120 gr migdolų
2 cnt kiaušinio baltymų
380 gr cukraus pudros
žiupsnelis cinamono

Eiga

Šiam receptui reikia nuluptų migdolų. Juos nulupti labai paprasta: užpilkite riešutus verdančiu vandeniu ir palaikykite kelias minutes. Tuomet lengvai nusilups. Nuluptus migdolus pakepinkite ant sausos keptuvės, kol lengvai paruduos. Atvėsinkite ir susmulkinkyte migdolus ne į miltus, bet mažais trupinukais.
Baltymus išplakite iki standžių putų , pastoviai įmaišant trečdalį cukraus pudros. Likusią cukraus pudrą sumaišykite su smulkintais migdolais ir cinamonu. Baltymus atsargiai sumaišykite su migdolų mišiniu.
Išklokite formą kepimo popieriumi ir naudodami šaukštą išdeliokite beze ( galima ir konditeriniu maišu). Tarp beze turi būti 2-3 cm tarpai. Kepti 200 temp 15 min.


šaltinis www.sladkoe.info

 
Forumas » Receptai » Morengai » Migdolų beze
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: