kulinarijosmena | Date: Šeštadienis, 2009-03-28, 20:58 | Žinute # 1 |
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
| Tortas padengtas šokoladu turi savybę trupėti, lūžti, tad geriau į šokoladą įdėkite medaus ( santykis 50 gr šokolado- 2 v.š. medaus), kitas variantas vietoj medaus dėkite 2 v.š. sviesto ir 2 v.š. cukraus pudros. Kitas variantas, jei neturite po ranka šokolado, galite naudoti kakavą, santykis kakavos 50 gr+ 2 v.š. sviesto, 2 v.š. grietinės, 2 v.š. cukraus, visą tai pašildykite, tol, kol ištirps cukrus. Tortą puoškite atvėsusia glazūra.
|
|
| |