Pagrindinis puslapis | Registracija | Prisijungti
Kulinarijos menas
[ Nauja žinutė · Nariai  · Paieška · ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Konkorėžiai
kulinarijosmenaDate: Penktadienis, 2009-04-03, 13:56 | Žinute # 1
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
Reikės

Biskvitui

100 gr miltų
100 gr cukraus
4 kiaušiniai
vanilinio cukraus
soda
actas

biskvito paruošimas

4 kiaušinius išplakti su cukrumi apie 1 min. Dėkite vanilinį cukrų ir miltus ir vėl viską išplakite apie 2 min. Galiausiai įdėkite sodą nugesintą actu. Supilkite tešlą į formą, padengtą kepimo popieriumi. Kepti 180 temp 25-30 min

Atvėsusį biskvitą su stiklinės pagalba, išspauskite apskritimus, šonus truputį užapvalinkite.

Paruoškite konkorėžių "lapelius", tam reikės migdolų plokštelių, kiekvieną iš jų pamirkykite šokolade, sudėkite ant kepimo popieriaus, kad šokoladas susitingtų.

Kiekvieno apipjaustyto apskritimo paviršių padenkite džemu. Tuomet padenkite kiekvieną iš jų šokoladine glazūra, tik nelaukite, kol ji sustings. Dėkite migdolų plokšteles, padengtas šokoladu, štai kas Jums turi gautis:

Pgamintus konkorėžius, padėkite į šaldytuvą, kad galutinai sustingtų šokoladas.

 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: