kulinarijosmena | Date: Antradienis, 2009-09-08, 13:59 | Žinute # 1 |
Admin
Grupė: Administratoriai
Žinutės: 343
Reputacija: 0
Statusas: Išsijungęs
| Iškepus biskvitą vyniotiniui, jį reikia atvėsinti, bet prieš tai jį reikia apversti ant rankšluosčio arba kepimo popieriaus, kurie turi būti apibarstyti cukraus pudra. Apvertus biskvitą, reikia nuimti kepimo popierių. Jei popierius lengvai nenusiima, padrėkinkite rankšluostį, kempinėlę ar kt ir švelniai perbraukite per biskvito paviršių, padengtą kepimo popieriumi. Tuomet kepimo popierius nusiima lengvai ir biskvitas neįtrūksta. Nuėmus kepimo popierių, biskvitą reikia apipjaustyti Taip paruoštą biskvitą susukite į vyniotinį ir palaikykite, kol visiškai atvės. Tuomet galima tepti jį, Jūsų pasirinktu kremu.
|
|
| |